30 Ekim 2008 Perşembe

Senin Ağzını Kırarım Türksat


Türksat 1C uydusundaki yayınlar 3A uydusuna 27 Ekim'de aktarıldı. Sözde artık daha kaliteli, hava koşullarından daha az etkilenen bir yayına kavuşacakmışız...

...

Pehhh...

...

Valla bunlar yiyor bizi söyleyeyim. Kaliteli yayın bu mudur be? Şaftı kaydı televizyonun. Kanalların bir kısmı gidip geliyor. Hem kaç gün oldu, bitmedi mi şu taşıma işi? Televizyonda yarım saat kanal arıyorum. Sonracıııma her kanalı tekrardan alıştığım hafızaya almam gerekecek. Kaliteymiş... Çile be, resmen çile.

Mesela oturma odasındaki televizyonda KanalD yoktu bugün. Hem de bugün, yani Yaprak Dökümü gecesi. Şükür odamdaki televizyonda vardı da oradan izledik. Ama hiç hoş değildi beee... 4 kişi 37 ekran televizyona dikmiş gözlerini... Öyle bir amelelik yani.

Türksat bak bu son uyarım. Şu işi yoluna koy. Yoksa söylerim babana döver seni. Hıhh...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizim Digiturk tüm kanalları kendiliğinden ayarlamış, acayip zeki yahu, hiç çile çekmiyorum keyfim keyiifff =P Yani aslında biraz çile içerebilir ama iyi yanları da var sonuçta her yerden çekme olaylarından falan bahsediyorlar, bakalım sonumuz hayrolsun. =P Ayrıca benim babam senin babanı döver.

Amélie Poulain dedi ki...

Kablolu bugüne kadar iyi idare ediyordu; ama cozuttu işte.

Ayrıca Türksat'ın velisi mi kesildin başıma, aaa ama... De git asabımı bozma döverim aaa...

Adsız dedi ki...

Digiturkte öyle bi dert yok valla, ama Türksatında bu kanal işini cıvıttıgı dogrudur yani. Bu metinde mizahi olarak yaklaşarak konuya ayrı bi renk vermissin gercekten cok begendim. Ellerine sağlık. :D

Adsız dedi ki...

Türksat benim amcamın oğlu olur, laf atma aazını kırarım =P

Kablolu idare ediyordu da, işte bakalım herşey daha iyisi içinmişmiş. =P

Böcek dedi ki...

alla alla..herkes aynı şeyden şikayetci sözde kaliteli yayın,izleyici işkencesi resmen :)

Üfürükten Prenses dedi ki...

bizim evde de kriz vardı!
tüma ile seferber olduk kabus gibiydi..

her işimiz işkence ya,her işimiz yamuk!