28 Kasım 2008 Cuma

Beyin, otur oturduğun yerde!



Baş ağrısına daha fazla dayanamayan Amélie 5. derse girmeyip dinlenme odasında dinlenmeye karar vermiştir. Acabay ve Nurkaya kişileri de Almanca ödevlerini yapmadıklarından derse girmezler, dinlenme odasına giderler. Amélie bu sırada bir battaniye bulmuş, okul kazağını da başının altına yastık yapmış yatmaktadır.


Acabay: Amélie mi o?

Amélie: Evet, benim.

Acabay: Noldu?

Amélie: Başım çok ağrıyor yaaa... Beynimde çok ilginç şeyler oluyor.

Nurkaya: Nasıl yani?

Amélie: Ya sanki böyle beynim olması gereken yerden daha yukarıda gibi. Aşağı inmek istiyor; ama inemiyor. O yüzden de başıma acayip bir basınç uyguluyor.

Acabay: Hmm...

Nurkaya: Mantıklı...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

dostum benim de beynimde basınç oldu öss haftasında. 2 ders kesintisiz kimya çözdüm 100 soruyu buldum ki tıkk dedi durdu, uyuşmalar, kıvranmalar ve içinde cuk cuk eden ılık bi sıvı hissettim ve hatta ağladım acıdan. bu sıvı hareket ettikçe kafatasıma çarpıyor, adeta beni sağa sola savuruyordu. cümlelerim devrikleşti "sen aldın gibi mi şimdi benim defteri" gibi bi iki cümle kurdum ve durumun vahametini herkes kavradı. sonra mı? doktor bana depresyon hapı yazdı=) ne yaptıysam aşşırı mutlu ve huzurlu olduma inadıramadım kendisini, ama dostum sana da tavsiye ederim; mutsuzu mutlu yapıyor, beni de sebepli sebepsiz dersin ortasında kıkırdatıyor:D

tuba dedi ki...

beyin bu, bazen isyankarlığı tutuyor vicdansızın :P

Amélie Poulain dedi ki...

sammy: dostum demek artık bir nanik depresifsin ha? aslında sen nanik depresif de değilsin, niye öyle bir ilaç yazdılar anlamadım. tabii bilmiyorlar ki senin normal halin zaten normal değil.

t.u.b.a: öyle öyle, hiç laf dinlemiyor edepsiz.=P