30 Nisan 2009 Perşembe

İngiltere'ye besleyeceğim tüm hisler buna bağlı, aman diyeyim!


Aylardır gündemde olan bir konuydu bu aslında. Ama şimdi bir şeyi çok istersin olmaz sonra da hani g.t gibi kalırsın ya ortada, işte öyle bir şey olmasın diye kesinleşene kadar yazmak istememiştim buraya. Lakin çok heyecanlı ve gerginim, yazarsam belki rahatlarım diye düşündüm.

Ablam ve eniştem (bu kelimeden nefret ediyorum aslında, çok itici geliyor) 1 yıllığına İngiltere'ye gitmişlerdi bu sonbaharda. "Hazır biz buradayken sen de gel, bir daha kim bilir ne zaman böyle bir fırsat geçer eline..." dediler. Ve ben de bu fikre bayıldım. Düşündük, taşındık, kararlaştırdık ve bu yaz tatilinde benim İngiltere'ye gitmeme karar verdik.

Ama tabii keşke her şey karar vermekle bitseydi. Vize için gereken belgeleri toplamak baya uğraştırdı. Ama daha işin asıl önemli kısmı var. İzmir VAC'de yarın görüşmem var. Belgelerimi teslim edeceğim, mülakatıma gireceğim ve sonra da sonucu bekleyeceğim. Umarım kısa bir sürede belli olur da fazla karın ağrısı çektirmezler.

Şu an cidden çok gerginim. Böyle midemi bir şey burgu burgu deliyor... Bir aksilik çıkacak, evraklarda bir problem olacakmış gibi geliyor. Yarını bir şekilde atlatırsam cidden baya rahatlayacağım. Çünkü bu işe kalkıştığımızdan beri ya vizeyi alamazsam korkusu yaşıyorum sürekli.

Hadi çabucak yarın olsun ve,

lüffen bi' aksilik çıkmasın, lüffen.

4 yorum:

victoria dedi ki...

bence hiç bir aksilik çıkmayacak :)

Amélie Poulain dedi ki...

=) şükür, bir terslik olmadı zaten. yazacağım aslında bunla ilgili bir yazı da, zor geliyor işte...

stickman dedi ki...

hazır gitmişken bi premier lig maçına git diyecektim ama yazın gideceğin için lig bitmiş olcak. gitme bence, lig bitmiş napıcan :p (kıskanmak)

Amélie Poulain dedi ki...

stickman: domuz gribi filan da var zaten, dimi yani... =p