22 Aralık 2009 Salı

erkekler muğlak, kızlar ağlak.


“neden kızlar bu kadar ağlıyor, niye su hortumu gibi dolaşıyorsunuz” diye sormayın artık bize. keyfimizden ağlamıyoruz. şu günlerde ben ve yakın kız arkadaşlarımın ağlamasının sebebi sizsiniz çünkü.

bu ağlak hallerimizin sebebi, siz ve sizin şu muğlak davranışlarınız işte. sonra da gelip kızları anlaşılmazlıkla suçlayıp, bize karşı nasıl davranacağınızı şaşırmışçasına masum masum yüzümüze bakıp aptalı oynamayın. oynamayın çünkü biz sizden daha aptalız. daha aptalız çünkü her seferinde bıkmadan-usanmadan -belki de sırf inanmak istediğimizden- samimiyetinize inanıyoruz, affediyoruz, hak ettiğinizden çok çok daha fazla değer veriyoruz. ve her seferinde kırılıyoruz, parçalanıyoruz, ağlıyoruz.

keşke biraz daha tutarlı olsanız, çelişkilerinizi azaltsanız. keşke biraz empati yapabilseniz, kendinizi bizim yerimize koyabilseniz, anlamaya çalışabilseniz. keşke bizim kalplerimiz olduğunu ve kırılabileceğini düşünerek hareket etseniz.

ve keşke bunu okusanız da birkaç kelimesini anlayabilseniz.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

biri de ben o aglaklardan :'(((

erhan tüfekçioğlu dedi ki...

sevgili amelie.
ben kokhucre.siz kızların tek bir sorunu var!hepiniz yanlış seçim yapmaya egilimlisiniz bence.çevrede iyi huylu,NAZİK,SİZLERi CANI GİBİ SEVEN,SİZE AŞIK, ,SİZLERE SAYGI DUYAN ADAMLAR varken siz erkek biçiminde HAYVANLAR OLAN KABA,İŞE YARAMAZ,YALANCI VE KÖTÜ ÇOCUK İMAJİ ÇİZEN SALAKLARLA ÇIKIYORSUNUZ.VE BİZ EFENDİ OGLANLARI ÜZÜP AGLATIP DEPRESYONA SOKUYORSUNUZ.bu hiç adil ve akıllıca degildir.

sevgili amelie;eger aşk a inanıyorsan sunu söyleyecegim tüm kardeşlerim adına!

lütfen iyi çocukları aşk ve arkadaşlıgınızla sevindirin.onların yanında olun ve HAYVANLARI seçeceginize efendi çocukları seçin.

bana ulaşmak istersen twitterdan kokhucre yi bulabilir veya bil bakalım ne diycem bloguna yorum yazabilirsin

sevgilerle..

Amélie Poulain dedi ki...

erhan: niye hemen sevgili muhabbetlerine yoruyorsun ki? beni bunu yazmaya iten erkekler, normal arkadaşlarımdı. aynı şekilde diğer arkadaşlarımı bu kadar üzenler de onlar. davranışlarıyla, sözleriyle bizi kıran, üzen arkadaşlarımız... bir kızın bir erkek için ağlaması sadece o sebeple mi olur yani? tüm 'iyi çocuk'ların sözcülüğünü yaptın zannediyorum ki ama ben de 'erkeklerle olan arkadaşlık ilişkileri yüzünden ağlayabilen kızlar'ın sözcüsü olarak bakış açınızı genişletmenizi öneriyorum.

bacak dedi ki...

keşke genelleme yapmasanız.