22 Kasım 2008 Cumartesi

Köpeksiz Kaldırım İstiyoruz!




Hani bu köpekleriyle artizlik olsun diye caddelerde, kaldırımlarda gezen görmemiş kırolar var ya; işte onlara çok kıl oluyorum. Dalasım, dövesim, bir köpek alıp sokağın ortasında parçalatasım geliyor o tipleri.


Tamam köpeklerin gezdirilmeye ihtiyacı var; ama parklar, yürüyüş alanları ne bileyim bu tür şeylerin yapılabileceği daha uygun alanlar var. Hiçbir şey yoksa sakin bir sokakta gezdir, kimseyi rahatsız etme kardeşim!


Almış adam 90 kilo köpeği şehrin en işlek caddesine çıkmış, sözde havasını atıyor, kuul oluyor, kızları tavlıyor. Embesiiiiğğll, gerizekalıığğğ!... Kaldırımda işkence çekiyoruz onun yüzünden be. Tamam ben korkmuyorum. Zaten eskiden kurt köpeğimiz olduğu için alışkınım. Severim de köpekleri. Ama korkan insanların da düşünülmesi lazım. Köpekten delicesine korkan kişiler biliyorum be! Yazıktır, günahtır, ayıptır. Biz o mal yüzünden kaldırımda slalom yapmak zorunda mıyız? Bu ne düşüncesizliktir, bu ne öküzlüktür, bu ne görmemişliktir?
Ağzınızı kırıyım!

8 yorum:

Adsız dedi ki...

bence adam kıroysa köpeği alıp hayatını kurtarmalıyız;) sen bu kadar sinirlendiysen zavallı ne haldedir?!! köpek değil de yanında bi iguana, omzunda bi kertenkele ya da cebinde bi kurbağayla dolaşsa beni tavlayabilir bak =Pp

Ay BU KIZ dedi ki...

al bende de o kadar.. bu şahıslara dicek en güzel kelime...azınıı kıriiimmm... pöhh!!

Üfürükten Prenses dedi ki...

onlar mı köpeği gezdiriyor..
köpek mi onları.. hiç çözemem ben bunu..

bazı köpek gezdirenler var ki tam boğmalık..

on numara yazı olmuş!!

Amélie Poulain dedi ki...

Almak lazım o köpekleri böylelerinin elinden, acırım hayvancağıza.

semra: bilmem mi. yalnız sen öpünce kurbağa dönüşmesinler sakın... =P

aerodinamik ve üfürük; yorumlar için teşekkür ederim.(=

orange hero dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
orange hero dedi ki...

Bu yaptığın çok yanlış olmuş Amélie Poulain .. bu tarz bir durumda ; o köpeği sevip , çocuğa bi şöyle alıcı gözüyle bakman gerekiyor .. yahu bırak , en azından egolarını tatmin etsinler (:
eline sevimli bi çocuk alıp gezdirenlere ne demeli ?
"ayyy ne tatlı şeysin şen , adı ne? kardeşiniz mi?" demelerini bekleyen tipler .. Allah'ım , ben onlara bitiyorum daha çok (: bi de "size benziyor" demesini bekliyorlar ki , denmediğinde veya "size hiç benzemiyor ama" dendiğinde suratlarındaki o ifadeyi görmeyi seviyorum .. daha geçen gün sigaramı içerken izledim hatta böyle bi tipi ! çok hoş bi vakitti =)

uzun lafın kısası ; bu klişe çapkınlık denemelerine küçük ve sevimli çocukları malzeme edeceklerine , köpekleri etsinler .. boşver (:

Dipnot : Şey.. biraz önce yanlış yazdığımın farkına vardığım için üstteki yorumumu kopyalayıp sildim ve düzelterek tekrar gönderdim (:
Sevgiler ve Saygılar .

Adsız dedi ki...

köpeklerini insanların oturduğu çimlere pislettirenler yok mu bir de onları parçalayasım geliyo.

Sagır Kedi dedi ki...

Merhaba,bloguna yeni geliyorum.Ağzına sağlık...Helal sana...Bende bu tiplerden nefret ediyorum.Onlara köpeklere yapılan işkenceleri seyrettirmek lazım ki aklı başına gelsin de köpek sahibi olma sorumluğunun ne olduğunu bilsin beyinsiz insancıklar!!!Hele hele Taksim'de katil köpekleri dolaştıran şahsiyetlerin üzerine dalasım var!!!