7 Aralık 2008 Pazar

"The Do: On My Soulders" ve Sebep Olduğu Saçmalama Süreci




Bugün Dream TV'de The Do diye gayet hoş bir grubun On my Shoulders adlı gayet hoş bir şarkısını dinledim. Ve bilgisayarı açınca şarkıyı indirmek üzere aklımın bir köşesine yazdım bunu. Ancak insan gerzek olmasın.


Evet, ben gerçekten de gerzekim. Öncelikle gözlüğüm takılı olduğu halde "The Dø"yu, "The DQ" diye okudum klibin altında çıkan yazıda. Bu yüzden de uzun süren gugıl aramaları bir sonuç vermedi. Ben de grup ismi olarak değil de şarkı ismi olarak aratayım dedim; ama şarkının ismini de "the shoulders" olarak hatırlayan bendeniz yine bir şey bulamadı. O kadar takmıştım ki klipteki kızın elbisesinin renginden dolayı "acaba 'pembe elbiseli kız' olarak mı aratsam..." diye düşündüm; ama neyse ki aratmadan kendime geldim. Evet, bence de yuh bana.

Sonra izlediğim kanalın sitesine girip oradan bulurum bir şekilde dedim. Ancak aynı klibi iki defa izlememe rağmen Dream TV'de değil de, MTV'de izlediğimi zannedip dakikalarca MTV Tr'deki biyografilerin içinde kendimi kaybettim. Uzunca bir süre geçtikten sonra şarkıyı Dream'in Avrupa 20 programında izlediğimi hatırladım. Dream'in sitesinde de aralamalar yaptım; ancak sonradan farkettim ki hiç de gerek yokmuş. Liste gözümün önü(sol alt köşe)nde duruyormuş.

Sonuç olarak uzun süren saçmalama sürecinin ardından amacıma ulaştım. Oh beee...


Beni o kadar uğraştırma diyenler için, bir kolaylık yaptık elbet.

6 yorum:

osuruktanteyyare dedi ki...

şarkıyıda klibide kızıda pek sevdim indirdim hemen eline sağlık (:

Amélie Poulain dedi ki...

Dimi dimi dimi. Pek şeker hepsi de. (=

Böcek dedi ki...

olur arada böle şeyler:PpP
ben bazen kendimi unutyorum bea:D

C* dedi ki...

gecen seneden beri favorim kendileri
elimde full albümleri vardı(f.ö: formattan önce) ama bu sarkı kadar basarılı değil diger sarkıları, hayal kırıklıgı olmasın diye söylemek istedim=)

Amélie Poulain dedi ki...

Açıkçası diğer şarkılarını henüz dinlemediğimden yorum yapamayacağım, doğrudur.

Zaten benimkisi de takıntıydı. (=

Saol bir de. (:

EyLüL Kızı dedi ki...

Perşembe günü arkadaş telefonunda bi şarkı açtı. 'aa ben bunu biliyorum' dedim.'The Do-On My Shoulders' çıktı şarkı. Ben dinledim bu şarkıyı dedim. 'Ben yolladım çünkü ' dedi. 'hayır ya başka yerden bulmuştum ben onu ' dedim. 'hayır ' diye tutturdu.
Sonra bu akşam senin blogta geriye doğru yazıları okurken birden bu yazıya rastladım ve beynimde bi parlama oldu.Arkadaşa ağzının payını verdim.Hala inanmıyo ama ona kabul ettiricem,kararlıyım.
Şarkı çok çok güzel.
Hadi bye.