7 Mayıs 2009 Perşembe

Doves: Kingdom of Rust


Televizyonda rastlayıp da hoşuma giden ama daha önce bilmediğim grupları/şarkıları telefonuma not alıyorum ki unutmayayım, indireyim.

Bu şarkıyı da not almışım geçen haftalarda. Ama nedense limewire'da bir türlü bulamadım şarkıyı. Zaten şarkıyı da hatırlamadığımdan çok üzerinde durmadım, sildim kaydı da...

Sonra birkaç gün önce bir şarkıya rastladım. Böyle çok hoş bir şarkı. Şarkıyı da, grubu da bilmiyorum; ama yine de şarkı tanıdık geliyor... Şarkının sonunda nasıl olsa grup ve şarkı ismi belirtiliyor diye şarkının sonunu bekledim ve o zaman anladım şarkının neden tanıdık geldiğini. Meğer benim daha önce telefonuma indireyim diye kaydettiğim; ama sonra şarkıyı unutunca önemsemeyip indirmediğim şarkıymış. Yani Doves'un Kingdom of Rust'ı.

Neyse ki aynı aptallığı iki kez yapmadım ve bu sefer şarkıyı indirdim. Birkaç gündür de deli gibi dinliyorum. Cidden çok hoş bir şarkı. En azından ben çok sevdim. Böyle hani dinlemeye bi' başlarsınız da ard arda kaç defa dinlediğinizi bile anlamazsınız, bırakamazsınız filan. Aynen öyle oldu işte.

Oldukça hoş bir klibi var ayrıca.

5 yorum:

Missipipi dedi ki...

oo süper şarkı indiriorum hemen

Elif Neslihan dedi ki...

bağımlılıklarıma bir tane daha eklendi sanırım.

Semih Saymalı dedi ki...

ben de trt1'in emektar programı çıngırockta görüp adını unutmuştum. şimdi okuyunca hatırladım. mitiştir hakkaten.

Unknown dedi ki...

evet şarkı güzelmiş hakkaten. telefona not alma olayını ben de yapıyorum, bi de radyoda güzel bi şarkı denk gelince onun da nakaratının sözlerini googledan aratıp şarkı bulma olayı var ki nanana nanaannanaaa nnanna nanınınaynanna şarkıları hariç tutmadığı olmaz. yine de -bilmiyorum bunu yaşayan bi tek ben miyim ama- ne zaman böyle televizyonda radyoda dinleyip beğendiğim bi sanatçının albümünü indirsem, beğenilecek tek şarkı tüm bu süreci başlatan şarkı oluyor, ona üzülüyorum işte.

Amélie Poulain dedi ki...

Missipipi, Elif Neslihan: Beğenmenize sevindim. =)

So Confused: Müzik programları cidden çok yararlı oluyor. =)

ouyeeman: Evet bazen bir şarkıyı çok beğeniyorsun; ama aslında grup pek de bir işe yaramıyor. Ben o yüzden direkt albüm indirmek yerine limewire'ı kullanıyorum.