24 Ekim 2009 Cumartesi

Sevgili Ankara, çarşamba için plan yapma, sendeyiz.


Her ne kadar gezi İstanbul değil de Ankara'ya olduğu için hayal kırıklığına uğradıysam da arkadaşlarla yapılacak uzun yolculuğu düşünmek beni keyiflendiriyor. Ayrıca en azından ablamı da görmüş olacağım. Bayrama kadar görüşemeyecektik yoksa.

Evet, son sınıf olmamızdan mütevellit üniversite gezisi için Ankara'ya gidiyoruz. Salı gecesi yola çıkacağız, çarşamba ve perşembe de oradayız.

Bu arada her ne kadar Rebecca (rebeccağ diye okunur) Ankara gezisinden sonra domuz gribini yaşadığımız şehre getiren kişilerin biz olacağını düşünüyorduysa da bugün öğrendim ki domuz gribi buraya da gelmiş. Haberlere çıkmıyoruz yani.


Edit: Domuz gribi bizi de vurdu. Gezi iptal.

3 yorum:

voodoo girl dedi ki...

ooo welcome "ankara'da sosyal hayat" konusunda engin tecrübelerimi paylaşmaya hazırım =)

gayrimemnun dedi ki...

Ankara özenti bir başkentten öteye geçemeyecek..yapay kültürlü gri bir şehir.En son gittiğimde geçtiğimiz yolun her iki yanındaki devasa binaları görünce bu şehir hakkındaki tüm bildiklerimi gözden geçirdim ve şuna karar verdim.bu şehirde yaşanmaz.zaten bir iç anadolu kenti,bozkır kenti.domuz gribi için en elverişli şartlara sahip olan şehir...neyse bence sen bu insan dışı manzarayı fotoğraf nmakinene işlemelisin.gezidesn yanında olması gerekn bir cihaz sonuçta yapacağın şey büyük bina-insan ikilemini yaklamak..hadi sana kolay gelsin,ii gezmeler..

Amélie Poulain dedi ki...

Edit: Domuz gribi bizi de vurdu. Gezi iptal.