14 Eylül 2010 Salı

Take me to Walter Reed tonight.


Amerikan dizileri gerçekten güzel. Yani izlerken zevk alıyorsun. Türk dizilerinde olduğu gibi rastladığında bir korku, bir "hemen kanalı değiştirmeliyim" telaşı olmuyor. Neyse kısaca güzel oluyorlar yani uzatmayayım lafı.

Ve bu dizilerin bir güzelliği de muhteşem güzellikte soundtracklere sahip olmaları. Chuck sayesinde keşfettiğim şarkıları, underrated kalmış grupları saymakla bitiremem mesela. Sırf bu yüzden bile sevilebilir Chuck. Sadece Chuck değil tabi birçok dizi var böyle How I Met Your Mother, House MD vs. Soundtracklerin de büyük bir kısmı da indie şarkılardan oluşuyor zaten. Sevmemek imkansız. Çünkü rahat rahat dinleyebileceğin bir müzik türü, her ruh haline uygun. Ben seviyorum en azından.

Neyse asıl konuya geleyim. House'ta daha önce duyduğum, indirdiğim ve hatta dinlediğim şarkıyı bugün dinlerken ne kadar harika bir şarkı olduğunu fark ettim. Michael Penn'in Mr. Hollywood Jr., 1947 adlı albümünden Walter Reed adlı parçası. Müziği de harika, sözleri de. Bir dinlemeye başlayınca bırakamıyor insan. İçime akıyor sanki. O kadar ılık bir şey işte.


Michael Penn - Walter Reed.mp3





2 yorum:

victoria dedi ki...

her şeyden öte parçayı beğendim yazı bok gibi dermişim değil tabi ikisi de güzel ama şarkı daha güzel :p

miss şizoid dedi ki...

şarkı iyiymiş..."I'm Sam" in soundtrack'lerinden two of us diye bir şarkı var,aslında beatles'ın ama michael penn söylemiş,o da iyidir,tavsiye ederim...